نان محلی اردک

مجموعه: آموزش عمومی, آموزش ها, اسلایدر تعداد بازدید: 56
نان محلی اردک

به نام خدا

زهرا خانی:

اردک یک نان محلی بسیار خوشمزه است که در استان های زنجان و همدان پخته میشود و پخت آن بسیار آسان است.

مواد لازم:

یک عدد چانه خمیر نان بربری

یک پیمانه شیر

یک پیمانه شکر

آرد به میزان کافی

زعفران به مقدار لازم

روغن به مقدار کافی

شیر و شکر را باهم مخلوط کرده و در ظرفی میریزیم و ظرف را روی شعله قرار میدهیم تا شکر در شیر حل شود.(شیر نباید بجوشد) . وقتی شکر حل شد ظرف را از روی حرارت برمی داریم تا شیر خنک شود.در این مرحله زعفران دم کرده را اضافه میکنیم.

شیر سرد شده را روی چانه خمیر نان بربری میریزیم و به آرامی ورز میدهیم و کم کم آرد را اضافه میکنیم ( تاجایی این کار را ادامه میدهیم تا خمیر به دست نچسبد.)

خمیر را در جای گرمی می گذاریم تا حجمش دوبرابر شود.حال از خمیر به اندازه یک نارنگی برمیداریم و با وردنه آن را باز میکنیم.درون ماهی تابه روغن میریزیم و روی حرارت قرار میدهیم تا داغ شود.بعد خمیر های باز شده را سرخ میکنیم.

نان های سرخ شده را بعد از اینکه از ماهی تابه بیرون آوردید میتوانید روی یک پارچه نخی بگذارید تا روغن آن گرفته شود.

نوش جان

مطالب مرتبط

نظر شما !!!

یک دیدگاه برای “نان محلی اردک”

  1. الهه

    احسنتم👍



ثابت کنید که ربات نیستید *